Recomandări: blefarită, conjunctivită, cataractă, glaucom, alte boli de ochi
Acţiune: Spală, curăţă, reconfortează şi fortifică ochii. Extrage din ţesuturi substanţele patogene şi grăbeşte vindecarea.
Mod de utilizare: O linguriţă din acest produs se fierbe, 10 minute, în 250 ml apă, apoi se lasă la răcit 30 de minute. Se umezesc ochii într un pahar de 50 ml, de 3-4 ori pe zi, clipind des, încât pleoapele să îi spele precum spală mâinile faţa.
Notă: Continuaţi cu aceste proceduri cât timp va fi nevoie, 3-4 luni (băi de ochi, praf de ochi, comprese cu apă argiloasă, Tonic FVS 1, unguent pentru ochi). Unul din cele mai sensibile părţi ale corpului este ochiul şi, de multe ori, vederea se depreciază din cauza unui stil de viaţă nepotrivit. Băile de ochi, praful de ochi, unguentul de ochi, comprese-le au acţiune sinergică şi complementară, deopotrivă. Cu ele acţionăm direct asupra ochiului, dar, pentru vindecare, trebuie să ne îndreptăm atenţia şi asupra întregului organism; dacă ochiul este bolnav tot corpul este răvăşit şi suferă. Acţionăm cu produse protective, digestive, tonice, clisme, băi calde. Elementele patogene se dizolvă şi se elimină printr-o suită de proceduri, întărind imunitatea generală a organismului.
Prezentare: cutii, pungi de 100 ml
Păstrare: la răcoare

Favisan produs

Categorie: Tratamente


PRET:

100 ml15.90 RON