pentru litiaze, bronșite cronice, tuse

Compoziție: alcool etilic, ulei de pin, ulei de ienupăr, ulei de lavandă

Recomandări: adjuvant în litiază biliară, litiază renală, sinuzită, debilitate generală, infecții ale tractului respirator (astm, bronșită, gripă), cistită, boli de rinichi, luxații, dureri musculare, varice, nevralgii, iritații ale pielii, flatulență, indigestie, depresie, diaree, cefalee

Mod de utilizare:
A. Băi: Adăugați 10-15 picături în apa de baie generală sau în apa pentru baia de șezut, de mâini și de picioare. Baia durează 15-25 de minute. Reconfortează și revitalizează întregul organism.
B. Inhalații:
Adăugați 10 picături în 100 ml apă fierbinte și inspirați vaporii care se degajă. Înfășurați capul cu un prosop care să cuprindă și vasul, spre a menține vaporii într-un volum redus. Inspirați adânc, la început pe nas, apoi pe gură, după care aburiți urechea și capul, spre a elimina blocajele de circulație sanguină și limfatică. Continuați astfel până când mirosul specific dispare. Reluați acest procedeu de 2-3 ori pe zi, în bolile acute. În bolile cronice, inhalația se face de preferință după-amiaza sau seara, înainte de culcare. În timpul zilei, evitați diferențele mari de temperatură a aerului.
C. Comprese: Înmuiați în apă fierbinte tifonul în patru straturi, având o suprafață suficient de întinsă pentru a acoperi, în întregime, aria supusă acestei proceduri, stoarceți-l atât cât să nu picure și impregnați-l cu 20 de picături de Favicomplex aromat de pin. Învețili zona bolnavă cu această fașă, iar deasupra trageți o folie subțire de plastic. Mențineți compresa de seara până dimineața, preferabil acoperită cu o pătură sau cu o flanelă, spre a păstra o temperatură ridicată, constantă.
D. Uz intern:
1) 3-4 picături la un pahar cu ceai cald, de 2-3 ori pe zi
2) 3-4 picături pe o linguriță de miere, apoi se bea un pahar cu ceai


 


 


 


 


 


 


 


Reacții adverse: Evitați supradozarea. Nu depășiți 40 de picături pe zi (administrarea internă, băi, comprese, inhalații). Folosirea abuzivă ar putea provoca iritații locale ce favorizează dezvoltarea inflamațiilor acute sau a spasmului bronșic. 

Favisan produs

Categorie: Aromaterapie


PRET:

20 ml15.00 RON