pentru alergii, astm, bronșite

Compoziție: alcool etilic, ulei de melisă

Recomandări: adjuvant în alergii, bronșită, astm. Permite organismului să funcționeze în ritmul său propriu prin înlăturarea tensiunii și a blocajelor. Este bun pentru ficat și splină, fortifiant pentru creier și nervi. Are efect notabil asupra emoțiilor, bun remediu în melancolie. Face inima fericită și voioasă, întărește spiritul și pofta de viață.

Mod de utilizare:
A. Băi. Adăugați 10-15 picături în apa de baie generală sau în apa pentru baia de șezut, de mâini și de picioare. Baia durează 15-25 de minute. Reconfortează și revitalizează întregul organism.
B. Inhalații. Adăugați 10 picături în 100 ml apă fierbinte și inspirați vaporii care se degajă. Înfășurați capul cu un prosop care să cuprindă și vasul, spre a menține vaporii într-un volum redus. Inspirați adânc, la început pe nas, apoi pe gură, după care aburiți urechea și capul, spre a elimina blocajele de circulație sanguină și limfatică. Reluați acest procedeu de 2-3 ori pe zi, în bolile acute. În bolile cronice, inhalația se face de preferință seara, înainte de culcare.
C. Comprese. Înmuiați în apă fierbinte tifonul în patru straturi, având o suprafață suficient de întinsă pentru a acoperi în întregime aria supusă acestei proceduri, stoarceți-l atât cât să nu picure și împregnați-l cu 20 de picături de Favicomplex de melisă. Învețili zona bolnavă cu această fașă, iar deasupra trageți o folie subțire de plastic. Mențineți compresa de seara până dimineața, preferabil acoperită cu o pătură sau cu o flanelă, spre a păstra o temperatură ridicată, constantă.
D. Uz intern:
1) 3-4 picături la un pahar cu ceai cald, de 2-3 ori pe zi
2) 3-4 picături pe o linguriță de miere, apoi se bea un pahar cu ceai

Reacții adverse: Evitați supradozarea. Nu depășiți 40 de picături pe zi (administrare internă, băi, comprese, inhalații). Folosirea abuzivă ar putea provoca iritații locale ce favorizează dezvoltarea inflamațiilor acute sau a spasmului bronșic.

Favisan produs

Categorie: Aromaterapie


PRET:

20 ml15.00 RON