Ingrediente: măceșe (Cynosbati fructus), mentă (Menthae herba), fenicul (Foeniculi fructus), coriandru (Coriandri fructus)

E
fecteContribuie la rezistența organismului la stres. Stimulează memoria, sporește capacitatea de efort intelectual. Calmează dar nu moleșește, liniștește și tonifică în acelasi timp. Induce o stare de bună dispozitie și confort.

Mod de preparare: Decoct. Se fierb 1-2 plicuri în 250 ml apă, timp de 5 minute; se lasă acoperit 20-30 de minute. Se bea fierbinte sau rece, preferabil neîndulcit; vara, consumat cu gheață, e o delicatesă. Dacă vreți să-i completați savoarea, îl puteti îndulci cu miere, eventual adăugati apă minerală și chiar puțin alcool. Fantezia dumneavoastră nu trebuie să aibă limite. Se pot consuma 2-4 ceaiuri/zi.

Alte informații utile:
Relaxează, conferă plus de atenție și concentrare, protejează de oboseala mentală și fizică; e un adaptogen. Mărește capacitatea de apărare: căldură, frig, zgomot, efort fizic și intelectual, certuri familiale și la serviciu; ține sub control radicalii liberi. Este tonic al sistemului nervos, asigură echilibrul mecanismelor metabolice și funcționale, menține homeostazia în timpul stresului. Reduce efectele negative ale acestui agresor și alimentează organismul cu antioxidanți (vitamine, enzime, minerale, oligoelemente). Menține în limite normale potasiul și reglează funcția suprarenală. Stimulează memoria și sporește capacitatea de efort intelectual. Reconfortează, binedispune, întârzie bătrânețea. Multe din însușirile acestui ceai, mai ales ca tonic, se leagă în primul rând de capacitatea de a regla funcția glandei suprarenale. 

Favisan produs

Categorie: Ceaiuri


PRET:

20 doze9.40 RON