Previne şi uşurează crizele astmatice.
Ameliorează tusea, răguşeala.
Previne bronşita.
Previne inflamaţiile şi atenuează obstrucţia căilor respiratorii, caracteristice astmaticilor.
Anulează efectele secundare ale antibioticelor, contribuie la dezintoxicarea organismului.
Ameliorează starea de slăbiciune după boală.
Are efect antialergic.
Recomandări: adjuvant în astm infecţios, astm alergic precum şi în cazurile în care splina este în suferinţă în situaţie de hernie şi tuberculoză.
Se poate administra, asemenea celorlalte preparate din schema de tratament natural Favisan, adecvată concomitent cu tratament medical. Dacă luaţi, deja, cortizon, nu-l puteţi suprima brusc, de la o zi la alta, ci treptat.
Educaţia respiratorie este esenţială. La început, este însoţită de mişcări de ridicare a braţelor (pe inspiraţie) şi de coborâre a lor (pe expiraţie), de flexie - extensie a trunchiului. Exerciţiile se fac în picioare, stând pe scaun sau chiar în mers, strângând trunchiul cât mai tare în expiraţie şi mărindu-i volumul în inspiraţie. Exerciţiile respiratorii se fac crescând, treptat, durata.
Faceţi-vă masaj, de-a lungul carotidei, de 20 de ori, în direcţia inimii şi niciodată invers. Masaţi întâi o parte, apoi treceţi la cealaltă.
Mod de preparare şi administrare:
Infuzie: O linguriţă de produs se opăreşte cu 250 ml apă. Se lasă acoperit 20-30 de minute, apoi se beau cu înghiţituri rare, între mese, 1 2 căni, pe parcursul zilei.
Prezentare: pungi de 50 g
Păstrare: la temperatura camerei, în locuri ferite de umiditate excesivă şi de lumină solară

Favisan produs

Categorie: Ceaiuri


PRET:

25g12.40 RON