Este echilibrant glandular.
Acţionează ca tonic amar, diuretic, depurativ.
Este “marele drenator”; curăţă organismul în profunzime, ajută vezica biliară să se golească, stimulează funcţia antitoxică a ficatului, îmbunătăţeşte activitatea rinichilor.
Este excelent pentru sănătate prin efectul său antisclerotic.
De remarcat acţiunea laxativă, de stimulare a secreţiei pancreatice şi, în general, anticanceroasă.
Conţine multe substanţe nutritive importante în înlăturarea tulburărilor de metabolism.
Recomandări:
Este absolut necesar în curele de slăbire Favisan, în dereglările de ciclu, în perioadele de dinaintea menopauzei şi câţiva ani după ce acest fenomen s-a instalat deja, vizând dezintoxicarea neviolentă şi neprimejdioasă, apoi eliminarea nodulilor mamari, a chisturilor ovariene şi a fibroamelor uterine; e prezent în schemele de dezintoxicare şi refacere a tonusului scăzut datorită unor dezechilibre tiro-ovariene.
Fluidifică sângele, fapt pentru care este nelipsit în schema de tratament natural Favisan în cazurile în care bolnavii acuză simptomele ce conduc la ideea de “sânge gros”.
Datorită efectului său depurativ, este de mare ajutor în artrită şi în reumatism; inflamaţiile ganglionilor se retrag dacă se urmează o cură îndelungată cu acest produs, în special sub forma sa lichidă, de infuzie.
Se poate administra şi în crizele acute de calculoză renală, concomitent cu analgetice (calmante) puternice, căci acestea provoacă atonia musculaturii netede, modificând peristaltismul normal al ureterelor.
Mod de preparare şi administrare:
a) Infuzie: O linguriţă de produs se opăreşte cu 250 ml apă. Se lasă acoperit 20-30 de minute, apoi se beau, cu înghiţituri rare, între mese, 2 3 căni, pe parcursul zilei.
b) Pulvis: Se macină fin produsul cu maşina de cafea şi se ia o ju-mătate de linguriţă, de 2-3 ori/zi, cu apă sau ceai, zilnic, între mese.
Prezentare: pungi de 50 g
Păstrare: la temperatura camerei, în locuri ferite de umiditate excesivă şi de lumină solară

Favisan produs

Categorie: Ceaiuri


PRET:

50 g12.40 RON