Fiind o combinaţie de nutrienţi esenţiali, întăreşte imunitatea.
Flavonoizii din formulă drenează bila, participă la digestie, au rol detoxifiant, protejează ficatul de diferite agresiuni, ca urmare a unei alimentaţii defectuoase, asigură protecţie la intoxicaţia medicamentoasă.
În mecanismul de acţiune a bioflavonelor din ceai, se întăreşte bariera vascular-celulară, concomitent cu micşorarea permeabilităţii acestora. Se micşorează difuzia substanţelor toxice, concentraţia lor în ficat.
Bioflavonoidele din produs au capacitatea de a păstra în ficat rezervele de vitamina C şi de glicogen. Ele măresc funcţia de apărare a ficatului, au rol important în detoxifiere, previn acumularea peroxizilor lipidici formaţi ca urmare a metabolizării xenobioticelor.
Ce alte virtuţi protective sunt de semnalat?
Leagă metalele grele (mercurul, plumbul, cobaltul), formând complecşi şi anulează efectul toxic al acestora.
În calitate de bioantioxidanţi, compuşii fenolici din produs neutralizează acţiunea radicalilor liberi, asasinii celulelor noastre.
Spre deosebire de medicamentele folosite în terapia neoplasmului, care au rol paliativ şi dezvoltă reacţii secundare, incompatibilităţi organice, flavonoidele au efect antitumoral intrinsec, nu sunt toxice şi îşi menţin efectul protectiv îndelungat după ce au fost administrate.
Cei mai puternici inhibitori ai radicalilor liberi sunt flavonoizii; prin urmare, acest produs natural de protecţie împiedică acumularea pigmentu-lui senescenţei în celule, are efect geroprotector, reduce frecvenţa îmbolnăvirilor specifice bătrâneţii.
Recomandări: în profilaxia şi tratamentul bolilor grave, în special a celor care ţin de stilul de viaţă
Mod de preparare şi administrare:
a) Infuzie: O linguriţă cu vârf de produs se opăreşte cu 250 ml apă clocotită; se lasă 20-30 de minute acoperit şi se beau, cu înghiţituri rare, între mese, 2-3 căni, pe tot parcursul zilei.
b) Pulvis: Se macină fin produsul prin maşina de cafea şi se ia câte o jumătate de linguriţă, de 2-3 ori/zi.

Favisan produs

Categorie: Ceaiuri


PRET:

50 g13.10 RON