detoxifiant, digestiv, diuretic
Efecte: suport pentru eliminarea fluidelor din corp; reduce procesul inflamator și protejează împotriva edemelor consecutive procesului inflamator; este suport pentru purificarea sângelui, favorizează transpirația; este suport pentru creșterea apetitului; menține sănătatea tractului urinar; ajută la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar; împiedică precipitarea sărurilor din urină; asigură o diureză normală; stimulează digestia, elimină senzația de balonare și spasmele; stimulează secreția pancreatică; ușurează simptomele răcelii, calmează tusea, jena în gât și răgușeala.


Recomandări: boli grave, boli reumatice, gastrite, ulcer, alergii, bronșite, disfuncții circulatorii, diverse stări de intoxicare a organismului, datorită unui stil de viată păgubos.

Mod de administrare:
Boabele de cetină se mestecă, se însalivează bine și se înghit. În prima zi se iau 4 boabe, a doua zi 5 boabe, apoi, zilnic, doza crește cu câte o boabă, până în a 12-a zi, când se iau 15 boabe, iar apoi doza scade cu câte o boabă zilnic, până se ajunge la 4 boabe, în a 23-a zi. Se pot consuma și fragmentat, în cursul zilei. Se fac 3-4 cure pe an.

Notă: Subiecții cu afecțiuni renale inflamatorii, consumă patru boabe pe zi după fiecare masă.

Contraindicații: nefrită acută și cronică, nefroză, sarcină
Ingrediente: fructe de ienupăr (Juniperi fructus) 

Favisan produs

Categorie: Tratamente


PRET:

100 g10.00 RON