normalizează tensiunea arterială

Ingrediente:
vâsc (Viscum album) - 20%, păducel (Crataegus monogyna) - 20%, păpădie (Taraxacum officinale) - 20%, coada-calului (Equisetum arvense) - 10%, crușin (Frangula alnus) - 10%, valeriană (Valeriana officinale) - 10%, salcie (Salix alba) - 10%.

Glicozizii și alcaloizii produc rărirea pulsului și scăderea tensiunii arteriale, prin efectul liniștitor pe care îl au asupra sistemului nervos central și asupra nervilor vasomotori; acidul salicilic liber sporește diureza, iar oximetilantrachinona înlesnește golirea la timp a intestinului.

Mod de preparare:
Infuzie: La o linguriță de produs se adaugă 250 ml apă clocotită. Se lasă acoperit 20-30 de minute, după care strecoară.

Mod de utilizare: ca supliment alimentar

Doza zilnică recomandată: 2 căni pe zi, cu înghițituri rare, în timpul zilei 

Favisan produs

Categorie: Ceaiuri


PRET:

50 g12.40 RON