Ingrediente: produs natural compus din flori de fân, plante medicinale și aromatice: cilvie (Salviae herba), cireșică (Millefolli herba), nucar (Juglandis folium), floarea lui Ion (Hyperici herba), șirușliță (Equiseti herba), pinel (Turione pini), lavandă (Lavandulae herba), poala Sfintei Marii (Chamomillae flos), iarba cucului (Serpylli herba)

Mod de preparare: peste o lingură de plante se toarnă 1 l de apă clocotită; se acoperă și după 15-30 min. se strecoară.

Mod de utilizare: Infuzia obținută se adaugă în apa caldă din cadă. Durata băii este de 20 min. E bine să stați cu inima în afara apei. După ce ieșiti din cadă, nu vă stergeți, ci intrați în pat, învelit în halat sau prosop și forțați transpirația. Băile se fac câteva zile la rând, apoi mai rar, precum și de câte ori simțiți nevoia. 


 


 


 


Efecte: 


 


 


 


- Băile generale cu plante călesc organismul, ajută la eliminarea toxinelor care acidifiază sângele și predispun la boală.
- Contribuie la revitalizarea organismului, întrucât asigură vasodilatația, adică irigarea și hrănirea țesuturilor aflate la extremități.
- Refac echilibrul psihosomatic.
- Ameliorează circulația de întoarcere și tonifică pereții venoși.
- Înlocuiește somniferul; este un remediu viu, natural, netoxic, eficient .
- Alungă celulita, alcalinizează sângele, accelerează circulația și favorizează pătrunderea aromelor în torentul sanguin odată cu principiile active binefăcătoare pe care le conțin plantele.
- Readuc bucuria dragostei. Conțin cele mai importante plante cu efect reconfortant. Dacă vă doriți sănătatea, nu ezitați să faceți aceste băi cu plante ori de câte ori puteți! Cel mai bine ar fi regulat, zilnic, sau cel puțin de două ori pe săptămână, seara, înainte de culcare. Vă ajută să uitați durerile inerente vârstei oi bolii, iar celor mai tineri, să-și mențină, mult timp, vârsta și trăsăturile lor minunate de acum. Iată de ce se spune despre unii că “n-au vârstă”.
- Cu fiecare baie, înnobilată cu însușirile tămăduitoare ale plantelor, veți fi mai supli, mai dinamici, mai tineri. Veți depăși pragul durerii, al vârstei, al neodihnei, al neputinței.
- Cum acționează băile? Măresc energia corpului prin aport direct de energie calorică exterioară, iar, pe de altă parte, ajută la descompunerea și eliminarea elementelor pe care corpul bolnav nu mai este în stare să le elimine.
- Ce spun cercetătorii din toată lumea? Evitați medicamentele care produc scăderea febrei, cu excepția cazurilor extreme. De ce? Fiindcă subfebrilitatea accelerează înmulțirea celulelor canceroase. Febra este un astfel de mijloc de protejare, împreună cu o baie fierbinte și cu un ceai antigripal FAVISAN. Din păcate, omul modern recurge, din comoditate, la pilule pentru scăderea febrei. El nu mai are simptome de om bolnav, se crede vindecat, dar în realitate maladia avansează asimptomatic: este bolnav și nu simte. Sub influența atâtor medicamente, bolile cu temperatură mare sunt astăzi rare. Așa se face că oamenii care n-au fost propriu-zis bolnavi, care n-au beneficiat de forța protectoare a febrei, se îmbolnăvesc subit, cad din picioare secerați, aparent inexplicabil, de boli grave. Dimpotrivă, am urmărit evoluția bolnavilor care s-au vindecat spontan de cancer și am observat că, la jumătate dintre ei, vindecarea a urmat unui acces puternic de febră.
- Febra indică intensificarea apărării. Noi declanșăm acest fenomen de “eliberare prin febră”, determinând organismul să iasă din starea de amorțeală, să lupte cu boala. Prin băi din ce în ce mai fierbinți și mai prelungite, însoțite de consumul ceaiului antigripal și de transpirații abundente, întărim rezistența organismului, capacitatea sa de autovindecare.
- Încălzirea intensivă a pielii cu ajutorul apei fierbinți este utilă, ca ajduvant, și în melanom, tumora malignă a pielii. Celulele canceroase mor la temperaturi de 39°C. Profesorul Lambert conchide, într-un studiu amplu dedicat bătăliei cu cancerul: “În culturi de țesuturi, celula canceroasă este alterată la temperatura de 39°C și va muri la 42°C. Celula normală va fi alterată la 43°C și va muri la 46-47°C”. Sebastian Kneipp, părintele hidroterapiei, ne asigură că beneficiul acesteia sporește pe măsură ce înțelegem virtuțile sale vindecătoare și nu ne temem că răcim atunci când de fapt ne fortificăm organismul.


Contraindicații: Manifestați prudență în bolile cardiovasculare, a celor de natură psihică și în caz de hipertensiune arterială.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate

Favisan produs

Categorie: Tratamente


PRET:

250 g15.00 RON