Ingrediente: salve (Salviae herba), coada șoricelului (Millefolli herba), nuc (Juglandis folium), sunătoare (Hyperici herba), coada calului (Equiseti herba), muguri de pin (Turione pini), lavandă (Lavandulae herba), mușețel (Chamomillae flos), cimbrișor (Serpylli herba)

Mod de preparare: săculețul cu plante se lasă la macerat peste noapte în 5 litri de apă rece; a doua zi se dă totul în clocot.

Mod de utilizare: 
a. Băi de șezut. Cu decoctul obținut se fac băi de aburi la șezut 10-15 minute, învelindu-vă bine, să nu se risipească aburii. Când apa ajunge la o temperatură suportabilă, se fac băi de șezut cu fricționări 15-20 minute, apoi intrați în pat și forțați transpirația. După 3-4 ore, cu același decoct, faceți o baie de șezut - rece și scurtă - de 1 minut, iar după 1 oră, reluați procedura. Un săculeț se poate folosi de 5 ori. Băile se fac câteva zile la rând, apoi mai rar.
B. Băi generale. Decoctul obținut se adaugă în apa caldă din cadă. Durata băii este de 20 de minute. E bine să stați cu inima în afara apei. După ce ieșiți din cadă, nu vă ștergeți, ci intrați în pat, învelit în halat sau în prosop și forțați transpirația. Un săculeț se poate folosi de 4-5 ori, păstrându-se la loc uscat. Băile se fac câteva zile la rând, apoi mai rar, precum și de câte ori simțiți nevoia.

Efecte: Băile călesc organismul și ajută la eliminarea toxinelor ce predispun la boală.

Favisan produs

Categorie: Tratamente


PRET:

250 g15.90 RON