cu ulei de migdale, ulei de argan, ulei de măceșe, ulei de avocado, ulei din lemn de trandafir, ulei de grapefruit, glicerină, ulei de măsline și beta-caroten

Scrubul exfoliant îndepărtează celulele moarte ale pielii într-un mod natural. Uleiul de măceșe, antioxidant puternic, protejează pielea împotriva factorilor de mediu. Uleiul de măsline, de migdale și glicerina asigură o hidratare corectă, stimulează metabolismul și schimburile celulare epidermice. Uleiul de argan și avocado au efect antiinflamator și reconstructor care menține pielea elastică și moale. Uleiul de grapefruit îți dă mai multă energie, te ajută să-ți recapeți optimismul, alungă anxietatea, oboseala musculară, celulita, retenția de apă. Beta-carotenul stimulează și menține bronzul.


Mod de utilizare: se utilizează pentru curățirea pielii. O linguriță produs se aplică cu mișcări circulare pe pielea umedă. Se clăteșe apoi cu apă.

Ingrediente: sodium chloride, olive oil*, glycerin, Citrus paradisi oil*, Prunus amigdalus dulcis, Rosa canina*, Argania spinosa oil*, Avocado oil, Aniba rosaeodora oil, beta-caroten.

* indrediente provenite din agricultura biologică

Favisan produs

Categorie: Ingrijirea corpului


PRET:

150 ml38.00 RON