digestiv, reface vigoarea și prospețimea corpului

Compoziție: alcool etilic, ulei de mentă, ulei de cimbru, ulei de lavandă 


Recomanări: adjuvant în afecțiunile sistemului digestiv (indigestie, flatulență, colici, dureri de stomac, diaree).

Este un remediu excelent în caz de greață și vomă. Îndepărtează instantaneu și este bun pentru răul de mare sau de călătorie. Ajută la sfărâmarea calculilor biliari, sinuzită, debilitate generală, nevralgie, dureri de cap, înțepături de insecte, miros neplăcut a gurii, răceală. 

Mod de utilizare: 
A. Băi:
Adăugați 10-15 picături în apa de baie generală sau în apa pentru baia de șezut, de mâini și de picioare. Baia durează 15-25 de minute. Reconfortează și revitalizează întregul organism. 


B. Inhalații:
Adăugați 10 picături în 100 ml apă fierbinte și inspirați vaporii care se degajă. Înfăourați capul cu un prosop care să cuprindă și vasul, spre a menține vaporii într-un volum redus. Inspirați adânc, la început pe nas, apoi pe gură, după care aburiți urechea și capul, spre a elimina blocajele de circulație sanguină și limfatică. Continuați astfel până când mirosul specific dispare. Reluați acest procedeu de 2-3 ori pe zi, în bolile acute.

În bolile cronice, inhalația se face de preferință seara, înainte de culcare.
În timpul zilei, evitați diferențele mari de temperatură a aerului.

C. Comprese:
Înmuiați în apă fierbinte tifonul în patru straturi, cu o suprafață suficient de întinsă pentru a acoperi în întregime aria supusă acestei proceduri, stoarceți-l atât cât să nu picure și impregnați-l cu 20 de picături Favicomplex de mentă.

Înveliți zona bolnavă cu această fașă, iar deasupra puneți o folie subțire de plastic. Mențineți compresa de seara până dimineața, preferabil acoperită cu o pătură sau cu o flanelă, spre a păstra o temperatură ridicată, constantă.

D. Uz intern:
1) 3-4 picături la un pahar cu ceai cald, de 2-3 ori pe zi

2) 3-4 picături pe o linguriță de miere, apoi se bea un pahar cu ceai

Reacții adverse: Evitați supradozarea. Nu depășiți 40 de picături pe zi (administrare internă, băi, comprese, inhalații). Folosirea abuzivă ar putea provoca iritații locale ce favorizează dezvoltarea inflamațiilor acute sau a spasmului bronșic. 

Favisan produs

Categorie: Aromaterapie


PRET:

20 ml15.00 RON