Vă apropie de divinitate, ajută la dobândirea stării de bine și la creșterea din punct de vedere spiritual
Ingrediente: ulei esențial de tămâie (Boswellia carterii oil)
Proprietăți:
- antiseptic 
- astringent
- cicatrizant
- carminativ, digestiv
- diuretic
- sedativ
- tonic uterin

Uz extern:
- prin aplicare direct pe piele
1. Reduce și estompează cicatricile, rănile provocate de tăieturi, zgârieturi, arsuri.
2. Tratament pentru acneea chistică, negi, umflături provocate de înțepături de insecte. Se tamponează o picătură pe locul afectat, de 2 ori/zi, până când leziunile dispar.
3. Reduce depresia, stările de stres, anxietatea și atacurile de panică. Se aplică 2-4 picături de ulei de tămâie pe partea din spate a gâtului și pe tâmple de 2 ori/zi și se masează ușor.
4. Stimulează imunitatea, alungă răceala, gripa, congestia nazală.
- se masează în fiecare zi picioarele cu câteva picături de ulei de tămâie
- se vaporizează în dormitor cu parfum de tămâie Favisan 100% natural pe timp de noapte.
- se fac inhalații cu 4-5 picături de ulei de tămâie într-un vas cu apă fierbinte.
5. Are efect antiinflamator, ameliorează durerea asociată atritei și gutei. Se fricționează zona dureroasă cu 4-5 picături ulei esențial de tămâie înainte de culcare.
6. Are efect antiîmbătrânire. Ridurile devin mai puțin vizibile dacă se aplică uleiul direct sau în amestec cu un ulei de sprijin, cum este produsul Favisan pentru chakra creștetului.
7. Contribuie la ameliorarea unor disfuncții. Se aplică 1-2 picături ulei de tămâie pe zona ficatului, pe zonele afectate și pe tălpi, în zona în care este proiecția organului afectat.
- prin mirosire
8. Promovează un somn odihnitor. Se pulverizează în dormitor cu parfun de tămâie Favisan 100% natural pe timp de noapte.
9. Susține sistemul respirator. Este remediu pentru astm, încetinește respirația rapidă și o face mai profundă.
10. Susține sistemul uro-genital. Combate cistita; este adjuvant în bolile vaginale. 
11. Susține sistemul nervos. Instalează pacea și calmul, este ajutor pentru meditație. Ajută la combaterea bolilor cauzate de stres, eliberează psihicul de anxietate, are efect euforic, relaxant.
12. În terapia emoțiilor lucrează pe eliberarea traumelor trecutului; ajută persoanele care se tem de schimbare.

Mahmond Suhail a afirmat că tămâia separă creierul celulei canceroase (nucleul) de corp (citoplasmă) și blochează reproducerea ADN-ului defect.


Uz intern: la indicația specialistului
1-2 picături de 2-3 ori/zi, dizolvate într-o linguriță de miere sau în jumătate de lingură ulei alimentar (măsline, cânepă)


Precauții:


- A se folosi cu prodență în caz de sarcină, alăptare și la copii sub 6 ani.
- A se evita contactul cu ochii.
- A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
- A nu se utiliza pur, pe suprafețe cutanate extinse (doar în aplicații locale, punctual pe zona dureroasă sau pe punctele de presopunctură)

Notă: Nu folosiți produsul dacă sunteți alergic la unul dintre componente (prima reacție este înroșirea pielii). Se recomandă un test prealabil înainte de utilizare: se aplică pe pliul cotului și se așteaptă 24 de ore.

Proprietățile și modul de utilizare a produsului au doar caracter informativ, ele nu constituie informații medicale. Ele se bazează pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații, site-ul web, de referință în fitoterapie, aromaterapie, chimie cosmetică și de practicile medicinei populare care au trecut proba aspră a timpului.

Favisan produs

Categorie: Aromaterapie


PRET:

10 ml51.30 RON