SÂNI MICI

1. ÎNAINTEA MESELOR:
FORTIFIANT C (polivitamină naturală): 1 capsulă de 3 ori/zi
NUTRISALV CALC (pulbere mineralizantă): 1 capsulă de 3 ori/zi
NUTRISALV EE-TO (echilibrant şi fortifiant energetic1 capsulă de 3 ori/zi
2. DUPĂ MESE:
ARGILĂ (depurativ, mineralizant): 1 granulă de 0,5-1 cm, ca atare (se lasă să se dizolve lent în gură) sau dizolvată în apă, de 2 ori/zi
ZINC OLIGOSOL (spray bucal): 2 vaporizări bucale sublingual/zi
MANGAN OLIGOSOL (spray bucal): 2 vaporizări bucale sublingual/zi
3. ÎNTRE MESE:
NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă pulvis
NUTRISAN GL1 ŞI 2 (ceai echilibrant glandular): 1-2 ceaiuri sau o linguriţă de plantă pulvis (separat, din fiecare)
TINCTURI (fenicul, hamei, salvie, mărar, lemn dulce, muşeţel, germeni de ovăz, germeni de orz): Se administrează câte o doză din fiecare, zilnic (fenicul: 40 pic. hamei: 20 pic. salvie: 30 pic. mărar: 40 pic. lemn dulce: 40 pic. muşeţel: 40 pic. ovăz: 15 pic. orz: 40 pic.) sau în module de câte 4 tincturi, alternativ, doza fiind înscrisă pe ambalaj. Cu excepția tincturilor din germeni de cereale, celelalte tincturi se administrează începând cu a treia zi de la menstruație, timp de 12 zile pe lună.
FORTIFIANT GLANDULAR: 1 linguriță de 2 ori/zi, cu puțină apă sau ceai
BRÂNCA URSULUI (pulbere, capsule, tinctură): conform etichetei
4. EXTERN:
FAVISALV (unguent pentru circulaţie): Se aplică pe sâni, în strat subţire, o dată pe zi.
Comprese, alternativ, cu tincturile ce se administrează intern.
BĂI DE PLANTE (BODISAN): Faceţi înainte de culcare o baie de şezut, de 2-3 ori/săptămână. Fortifică organismul, asigură un somn liniştit.
NOTĂ:
Orice femeie preocupată de felul cum arată ştie că bustul este un element important al frumuseţii şi al feminităţii sale. Tratamentul accentuează caracterele feminine, păstrează aspectul suplu al pielii, contribuie la creşterea rezistenţei capilarelor. La menopauză, preîntâmpină bufeurile şi celelalte simptome neplăcute ce survin odată cu dispariţia protecţiei hormonale. Cresc şi se modelează sânii, se catifelează pielea. PROGRAMUL FAVISAN are la bază extracte vegetale, ce conţin fitoestrogeni – hormonii frumuseţii şi ai feminităţii, cu eficienţă durabilă.