FAVISAN este unic. Promovăm o terapie avansată – naturală şi holistică – vizând dezechilibre care, în ani, iau amploare şi întreţin boli cronice. De regulă, apelează la noi cei care au încercat o sumedenie de alte tratamente, marcaţi de deznădejde. Este o filosofie de viaţă echilibrată. Aflaţi ce efecte produce dezintoxicarea, cum se stimulează imunitatea, ce conduită să adoptaţi.

De acord. Cancerul este o boală de sistem. Odată instalat, nu parazitează doar un organ, ci bulversează întreg metabolismul şi invadează noi spaţii. În zadar te concentrezi pe „zona bolnavă”, dar ignori ansamblul, psiho-somaticul. Întărind mecanismul natural de apărare, impulsionezi „medicul din interior”. Avem multe exemple de oameni care au reuşit să învingă… incurabilul. Asta nu e beţie de cuvinte, ci realitate pură, cartea noastră de vizită. Dorim ca aceste rânduri să vă motiveze în a continua. Nu vă lăsaţi ispitiţi de gusturi sau de ameliorări trecătoare, nu vă mulţumiţi cu puţin. Rezultatele vin – ca o răsplată – pentru ceea ce faceţi. Sănătatea e cea mai de preţ recompensă pe care singuri v-o oferiţi.

Documente medicale (analize, ieşiri din spital etc) şi un rezumat al simptomatologiei, în cazul în care bolnavul nu se poate deplasa. Chiar aşa fiind, nu se diminuează şansele de a-i stabili un tratament adecvat, corect şi eficient.

Vom evalua situaţia, trecând în revistă simptomele şi tratamentele pe care le-a urmat. Cura biologică FAVISAN nu exclude alte tratamente, ci le completează, diminuând eventualele efecte secundare; mă refer, în acest caz, la citostatice, radioterapie, operaţii etc. Aceasta, fireşte, dacă vă decideţi să le urmaţi concomitent.

Opţiunea de tratament natural diferă de la o persoană la alta. Într-un fel se manifestă organismul dacă-i oferi tot ce conţine schema de tratament, respectând cerinţele din prospect şi în alt fel răspunde dacă te limitezi la doar două-trei ceaiuri; să încerci… Faci puţin, ai puţin… În concret, terapia naturală FAVISAN este punctuală, personalizată. Corectarea alimentaţiei şi ansamblul de proceduri – sub semnul imunoterapiei – asigură, de fapt, dezintoxicarea. Adică refacerea sănătăţii.

Nu e cazul. E posibil ca, la început, să se amplifice simptomele. Câteva zile sau săptămâni. Semn că organismul reacţionează; se opune bolii, nimic altceva. Fiecare se manifestă diferit, în funcţie de gravitatea şi vechimea suferinţei, de zestrea genetică, de starea sistemului imunitar, de modul de gândire, de încrederea şi perseverenţa celui care se angajează la un asemenea demers. Unii vor, repede, să se facă bine şi se descurajează dacă nu se întâmplă cum voiesc ei. Adică, de pe o zi pe alta. Ascultă îndemnurile a tot felul de „cunoscători”, chiar renunţă în favoarea unor terapii mai simple. Ce confuzie se creează în mintea lor! De aici, rezultatele… Vindecarea, cu adevărat, vine doar de la tine. Te îmbolnăveşti şi te vindeci. Dă posibilitate organismului să preia controlul asupra situaţiei, nu masca suferinţa, căci îl predispui la o suită de poticneli.

Doar pe cele produse de noi. Le obţinem din plante atent selecţionate, păstrate şi prelucrate în condiţii de igienă desăvârşită, cu personal înalt calificat, după reţete îndelung elaborate şi testate, în spaţii de producţie echipate cu aparatură modernă, conform sistemului de management al calităţii ISO 9001:2.001.

Este important să aveţi un rol activ, o atitudine bazată pe încredere, strădanie şi bucurie de a izbândi. Dacă familia sau prietenii vă alimentează cu teamă, neîncredere sau, mai mult, cu disperare ori cu ostilitate, rezultatele vor fi cu mult sub aşteptări. Sau dacă încearcă să acrediteze ideea ca un alt produs, mediatizat, să înlocuiască terapia cu produse naturale FAVISAN. De ce? Pentru că, în felul acesta, vă descurajează, vă bulversează nu doar mentalul, ci şi mecanismul imunitar. O floare nu aduce primăvara. Un tratament natural complex, adaptat manifestărilor bolii, elimină cauzele, nu doar efectele acestora. Iată de ce insistăm pe componenta educativă. Să ştiţi ce aveţi de făcut când ajungeţi acasă şi rămâneţi singuri în faţa sacoşei pline cu remedii. Nu disperaţi, căci aveţi informaţii clare cu privire la modul de folosire, dietă, absolut tot ce aveţi nevoie spre a vă întoarce cu faţa la Adevăr. Înţelegând urmările bolii, aveţi motivaţia clară şi şansa de a vă face bine. Participaţi activ la propria vindecare. Îndreptarea stilului de viaţă favorizează consolidarea imunităţii. Schimbarea obiceiurilor greşite uşurează corpul de povara kilogramelor în plus; cina sumară, înainte de ora 19, consumul a 2-3 litri de lichide, zilnic, preîntâmpină constipaţia şi alte disfuncţii intestinale/stomacale etc. Multe alte repere de sănătate vă sunt descrise, clar şi amănunţit, cu exemplificări şi reţete, în cărțile noastre. Altfel, nesocotind cerinţele organismului, îl scoateţi din echilibru. Omul se îmbolnăveşte datorită nepăsării şi se face bine eliminând cauzele care generează boala. Descoperă, în felul acesta, virtuţile vindecării, pe care Dumnezeu Însuşi le-a sădit în fiinţa noastră. Depinde numai de dvs. În fond, de ce să nu fiţi corecţi, ca să vă meritaţi sănătatea? Aceasta-i întrebarea. Avem soluţii eficiente, blânde şi netoxice la marile dileme ale vieţii chinuite de boală. Faceţi acest pas şi vă veţi simţiţi bine în propria piele. În fond, nu asta vă doriti?

Producem o gamă diversă de ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, cosmetice, tratamente naturale complexe. Oferta se adresează persoanelor fizice, magazinelor de produse naturale, farmaciilor. Vă veţi convinge că FAVISAN este alegerea potrivită: produse de calitate, consultanţă gratuită, promptitudine în livrare. De altfel, aprecierile dvs. au contribuit, decisiv, de 16 ani, la renumele FAVISAN. Vă mulţumim că aţi crezut în noi. V-aţi convins că Sănătatea şi Frumuseţea vin, pe cale naturală, de la FAVISAN.

Celor ce apreciază produsele naturale autentice şi sunt motivaţi – prin respect de sine – să aleagă ce-i mai bun. Nu neapărat, mai scump. Produsele noastre au cam aceleaşi preţuri cu celelalte; unele sunt chiar mai ieftine. Este în funcţie de complexitatea produsului, de materiile prime ce intră în componenţă, de volumul de muncă pe care-l presupune fabricaţia. Vă rugăm să ne credeţi, preţul reflectă, cu adevărat, calitatea produsului. Argumentul – de netăgăduit – este eficienţa. Preparatele noastre nu dau intoleranţă, nu prezintă riscuri pentru sănătate, sunt asimilate perfect de organism. Stimulează metabolismul, calmează durerile, restabilesc funcţiile interne, protejează organismul de agresiunile mediului (vânt, soare, poluare etc). Unii vor doar un produs, auzind că e eficient, că are gust bun etc. Alţii au citit despre oameni care s-au făcut bine cu preparate naturale FAVISAN. Se-nţelege, cei care urmează un program de sănătate îşi dezintoxică organismul, înving boala şi previn o eventuală recidivă. Mulţi sosesc abia când „cuţitul e la os”. Un adagiu latin ne aminteşte că mintea sănătoasă face corpul sănătos. Ce-i de neînţeles? Se reface echilibrul metabolic (hidric, acido-bazic şi psiho-somatic) şi se redobândeşte confortul specific omului sănătos. Să conştientizăm, aşadar, că fiecare dintre noi are sănătatea pe care o merită, în funcţie de ceea ce-şi oferă. Dacă refuzaţi o cură completă cu preparate FAVISAN sau vă limitaţi la un produs-două, pe considerent de „economii”, veţi cheltui, în timp, cu alte tratamente, în alte părţi, mai mult decât credeţi, cu efecte minime în planul sănătăţii. Boala se agravează dacă nu eliminaţi erorile ce ţin de propria conduită de viaţă [p]Oferim produse atât persoanelor fizice, cât şi firmelor: depozite, magazine de produse naturale, farmacii, cabinete medicale, saloane de înfrumuseţare, hoteluri, restaurante, staţiuni balneo-climaterice, pensiuni. Facem distribuţie cu maşinile proprii, însă, la cerere, în regim de urgenţă, le expediem cu poşta rapidă.