- ANTIPERSPIRANTE
- AROMATERAPIE
- BAIE ȘI DUȘ
- CAPSULE
- CĂRȚI
- CEAIURI
- CELULITĂ ȘI VERGETURI
- CONCENTRATE
- CONDIMENTE
- DEMACHIERE
- DIVERSE
- GAMA PENTRU BĂRBAȚI
- GINKGO BILOBA
- IGIENA BUCALĂ
- IGIENA PERSONALĂ
- ÎNGRIJIRE MÂINI, UNGHII
- ÎNGRIJIREA CORPULUI
- ÎNGRIJIREA OCHILOR
- ÎNGRIJIREA PĂRULUI
- Ingrijirea picioarelor
- Ingrijirea tenului
- MINERALE (SOLIȚIE)
- Parfumuri
- PISTRUI ȘI PIELE PĂTATĂ
- Produse cu venin de vipera
- Produse pentru copii
- Produse pentru curatare
- PRODUSE PENTRU MACHIAJ
- PRODUSE PENTRU MASAJ
- Produse profesionale
- Protectie solara
- SIROPURI
- Sucuri necarbonate
- Ten inestetic
- Tincturi
- Tonice
- Tratamente
- ULEIURI
- ULEIURI ESENȚIALE 100% NATURALE PENTRU CHAKRE
- Unguente
- Verbina
BOLI AUTOIMUNE
1. DIMINEAȚA:
● FAVICOMPLEX P (lichid enzimatic): Se beau 40 ml dintr-un pahar de sticlă, cu 1 oră înainte de masă.
● SELENIU oligosol (spray bucal): 2 pufuri/zi sublingual
● ZINC oligosol (spray bucal): 2 pufuri/zi sublingual
● VITAMINA D3: 5 picături/zi
2. ÎNAINTEA MESELOR:
● NUTRISALV CHTD (pentru stomac și intestine): 1 capsulă de 3 ori pe zi
● RESVERATROL: 1 capsulă de 2 ori/zi
● TONIC FVS 2: 30 de picături cu 50 ml apă de 3 ori/zi, timp de 4 luni. După administrare, timp de 15-20 de minute nu se mănâncă și nu se bea nimic. După 4 luni se reduce doza la 10 picături de 3 ori/zi.
3. DUPĂ MESE:
● MAGNEZIU: 1 lingură de 3 ori/zi, diluat cu puțină apă
● ZINC: 1 capsulă/zi
● NUTRISALV FVS1: 1 capsulă de 3 ori pe zi
● ARGILĂ: 1 granulă de 0,5-1 cm de 2-3 ori/zi, ca atare (se lasă să se topească în gură) sau dizolvată în apă
4. ÎNTRE MESE:
● NUTRISAN FVS1 (ceai tonic general): 2-4 ceaiuri/zi
● NUTRISAN HP (hepatoprotector): 1 capsulă de 3 ori/zi
● ARMURARIU: 1 capsulă de 3 ori/zi
5. ÎNAINTE DE CULCARE:
● MAGNEZIU+Q10: 1-2 capsule
● Clisma cu ceai FAVICOLONSAN: de 2-3 ori/săptămână, conform prospectului
6. ALTE PRODUSE:
FAVIVIT C: un vârf de cuțit de 5 ori/zi, dizolvat în orice lichid (apă, ceai, suc de fructe/legume)
TURMERIC: 1 vârf de cuțit de 3-5 ori/zi, adăugat în mâncare
GHIMBIR: 1 vârf de cuțit de 3-5 ori/zi, adăugat în mâncare