DIABET

1. ÎNAINTEA MESELOR:

FAVICOMPLEX P (lichid enzimatic): 40 ml/zi, dimineața, cu o oră înainte de masă. Se începe cu sticla nr. 1.
CROM: 1 capsulă/zi, cu 30-60 minute înainte de masă
NUTRISALV EE-TO (echilibrant și fortifiant energetic): 1 capsulă de 3 ori/zi
NUTRISALV CALC (mineralizant natural): 1 capsulă de 3 ori/zi
NUTRISALV CHTD (pentru stomac și intestine): 1 capsulă de 3 ori/zi

2. ÎN TIMPUL MESELOR (sau imediat după mâncare):

COENZIMA Q10: 1 capsulă de 3 ori/zi
MAGNEZIU: 1 lingură de 3 ori/zi
VITAMINA D3: 3-5 picături/zi

3. DUPĂ MESE:

ARGILĂ: 1 granulă de 0,5-1 cm de 2 ori/zi, ca atare sau dizolvată în apă
COMPLEX DIGESTIV: 1 capsulă de 3 ori/zi
ZINC: 1 capsulă/zi
TONIC FVS1: 1 lingură de 3 ori/zi, diluat cu apă sau ceai

4. ÎNTRE MESE:

CEAI FAVIDIAB: 2 căni/zi
CEAI NUTRISAN PVA (protecția pancreasului): 2 căni/zi
CEAI NUTRISAN GL1 (echilibrant glandular): 1-2 căni/zi
NUTRISALV FVS1 (alcalinizant): 1 capsulă de 3 ori/zi
FORTIFIANT GLANDULAR: 1 linguriță de 2 ori/zi, cu puțină apă sau ceai
AFIN: 1 capsulă de 3 ori/zi
FAVIVIT C: 1 vârf de cuțit de 3 ori/zi, dizolvat în orice lichid (apă, ceai, suc de legume, ciorbe)